CAR-SAN

CAR-SAN Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 431 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Car-San. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2022 om 21:28 Geschatte bezorgtijd was 45-65 minuten. Wat al erg lang was echter na 90 minuten was er nog niks. Contact opgenomen. Excuus was dat het erg druk was (mede ivm de hitte). Bestelling moest nog gemaakt worden uiteindelijk bijna 2 uur moeten wachten.
18 jun 2022 om 20:20 Bezorgtijd ruim 2 uur en niet compleet..... Eten was matig.
12 mei 2022 om 22:17 Vooral de shoarma was goed
10 mei 2022 om 22:12 Heel jammer dat ik 2.5 uur op mijn eten heb moeten wachten is niet eerste keer had gehoopt op verbetering helaas maar daar door bestellen wij niet weer Eten was wel lekker
26 apr 2022 om 19:32 Ik krijg mailtje van wat vond je van de bestelling, maar die hele tering zooi is nog geen eens binnen
3 apr 2022 om 20:05 Bijna 2 uur gewacht op onze bezorging dit doen we nooit meer!!!
28 mrt 2022 om 9:06 Prima gesmaakt en alles was er zoals besteld. Ik ben tot nog toe, ongeveer 3 wekelijkse bestelling voor 5 personen, erg tevreden en de kapsalon is er heerlijk. afhaaltijd was ook wat ik verwachte rond 18:00 op zaterdag.
23 mrt 2022 om 20:21 We moeten altijd erg lang wachten totdat het eten er is. En dan zit ook nog niet eens alles in de tas. Erg vervelend. Het eten daarintegen smaakt altijd wel heel goed.
23 mrt 2022 om 19:51 Eten kwam pas na 1,5 uur. Helft ontbrak, drinken was er niet. Duurde het nog een half uur voor dat het drinken werd gebracht ! Was de vorige x ook al zo. Toen kwam er nog een redelijk excuus. Nu niets. Bestel hier nooit meer .
6 mrt 2022 om 19:52 Lekker eten. Snel klaar ondanks de drukte.
27 feb 2022 om 19:37 Veel te lang moeten wachten op het eten en was lang niet warm. Voor ons niet weer
25 feb 2022 om 20:20 Eten was prima. Bezorgtijd bijna 2 uur. Achteraf spijt, omdat het zo lang duurde. Gekozen voor snackbar eten omdat het lekker snel is. Volgende keer kies ik iets anders en haal ik het zelf wel op.